5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Siz de uzun yıllar boyunca kalp rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat düzınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kızılışveriş yapabilirsiniz!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve yağız renklerde tercih ettik. Zir ocaklık dolaplarımızda:

Özel tasarımı sayesinde hiçbir halk ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk olanakı sağlar.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin için mefkûre bir alternatif. Antrasit gri maskülen bir zaman da ziyasız ve kararlı bir durum oluşturur. Bu rengi açık renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda uysal bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabilinden parçalar antrasitin hâkim başüstüneğu mobilyaları kararlı şekilde tamamlar.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıavratr.

Soy deruni aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya basamak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Canlı renklerle antrasit gri boya antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil kadar canlı antrasit gri dekorasyon tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası oluşturmak ve çağcıl bir usul peyda etmek isteyenler bağırsakin antrasit gri dekorasyon idealdir.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda sükûnet uyumasını sağlamlar.

Birinci sınıf bir antrasit uyumu henüz yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve beyaz zehir ortam ile dengelenmiş.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan için ayrı bir tarz yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk pek çok yerde kullanılabilir.

Antrasit renk kayırma kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu tekvin etmek ve antrasit kayırma modellerinden ilham kullanmak için tıklayın.

çağdaş yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen renkleri arasında arz saha ayan gri huzurlu bir hava esenlıyor. Koridorlara uygulanan en yararlı üç renk arasında belirgin gri rengi bulunuyor. Sıcak bir âlem oluşturan münhal gri renk mekanlara degajelik ve derinlik tıkızyor.

Farklı buut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda mecallü bir yardım yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page